Creative Community

Magazine

SintLucas brengt op woensdag 19 oktober een magazine uit als bijlage bij het Brabants en Eindhovens Dagblad. In dat magazine staan verhalen over onze creative community. Op deze pagina diepen we die verhalen nog verder uit. We delen het magazine ook uit tijdens de Dutch Design Week.
SintLucas brengt op 19 oktober een magazine uit als bijlage bij het Brabants en Eindhovens Dagblad. In dit magazine verhalen uit onze creative community. Op deze pagina diepen we die verhalen nog verder uit. We delen het magazine ook uit tijdens de Dutch Design Week.

Nieuwe locatie

Aanleiding voor het magazine is de opening van ons nieuwe gebouw op Strijp-S in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (DDW) zal mevrouw Jet Bussemaker, de minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschap, dit gebouw officieel openen. Wil je meer weten over onze activiteiten tijdens de DDW, klik dan op onderstaande pagina.

SintLucas tijdens de DDW

Studentenwerk

Op de foto tweedejaars studenten Sjoerd en Demi. Sjoerd (links op de foto) studeert Vormgeven Product, Ruimte en Media in Boxtel. Demi Teunissen is studente game art en animatie in Eindhoven. Wil je meer over hun weten? Klik dan op onderstaande link. Daar vind je studenten van verschillende richtingen die vertellen over hun werk en ervaringen bij SintLucas.

Lees meer

Creative Community

Bedrijven en andere organisaties zijn vast onderdeel van onze creative community. Zij dragen bij aan goed onderwijs. Voor een vakschool als SintLucas is leren in de praktijk belangrijk. Een zestal partners vertellen hoe en waarom ze met onze school, leerlingen, studenten of medewerkers samenwerken. 

Lees meer

Wie werkt er bij SintLucas?

Drie medewerkers vertellen over hun werk bij SintLucas. Klik op hun naam voor het verhaal. Van links naar rechts:

Heb je nog een vraag?

Neem dan contact met ons op