ADRESGEGEVENS

CONTACT & ROUTE

SintLucas kent twee locaties: Eindhoven (vmbo en mbo) en Boxtel (mbo).

SintLucas kent twee locaties: Eindhoven (vmbo en mbo) en Boxtel (mbo).

Eindhoven

Bezoekadres
Torenallee 75, 5617 BB Eindhoven

Postadres
Postbus 872, 5600 AW Eindhoven

T: 040-2591391
E: info@sintlucas.nl

Routebeschrijving Eindhoven

Openbaar Vervoer

De mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar onze locatie in Eindhoven op Strijp-S te komen zijn als volgt:

Buslijnen vanaf Centraal Station

Lijn 401     Eindhoven Airport via Meerhoven
Lijn 402     Veldhoven Sondervick
Lijn 403     Oerle Zuid

Voor al deze lijnen geldt uitstappen bij Halte Strijp-S. Vanaf die halte is het een paar minuten lopen naar het gebouw van Strijp-S.

Trein

Strijp-S heeft een eigen station waar treinen vanuit verschillende richtingen stoppen. Vanaf het station is het ongeveer vijf minuten lopen naar SintLucas. Je loopt via het station over de loopbrug naar Strijp-S. Je gaat langs het Klokgebouw en slaat aan het eind links af. Je volgt dit gebouw en steekt na 300 meter rechts over. Links ligt het Ketelhuisplein en rechts de skatehal Area51. Je gaat rechtdoor tussen twee gebouwen door en komt dan uit op de Torenallee. Het gebouw van SintLucas ligt aan de overkant. Je gaat 50 meter naar rechts over de middenberm van de Torenallee en vervolgens naar links.

Auto

Bij het gebouw van SintLucas op Strijp-S is geen gelegenheid om te parkeren. Op Strijp-S zijn voldoende (betaalde) parkeerplekken aanwezig, onder andere in de parkeergarage bij het Klokgebouw en op de parkeerplaatsen aan de Kastanjelaan. Bekijk deze site voor meer informatie over parkeren op Strijp-S.

LET OP: Het parkeerterrein Strijps bultje is moeilijker bereikbaar ivm afsluiting Zwaanstraat. Wil je daar toch parkeren, neem dan komende uit de richting Evoluon de Beukenlaan (over het Strijps bultje) en pak als je over het bultje heen bent meteen de afslag rechts. Vervolgens ga je meteen weer rechts. Je rijdt dan op de ventweg naast de Beukenlaan. Aan het einde van die weg ga je rechts (onder het Strijps bultje door) en daarna weer rechts. De parkeerplaats ligt dan meteen links. Kom je uit de richting van de Boschdijk dan ga je bij de stoplichten voor station Strijp-S rechtsaf en daarna meteen links (de weg onder het spoor door). Aan het einde linksaf de ventweg op. Na een paar honderd meter ligt de parkeerplaats Strijps bultje aan de rechterkant.

Boxtel

BEZOEKADRES
Burgakker 17, 5281 CH Boxtel

POSTADRES
Postbus 120, 5280 AC Boxtel

T: 0411-672270
E: info@sintlucas.nl

Routebeschrijving Boxtel

Openbaar Vervoer

Stap op Station Boxtel uit aan de centrumzijde. Loop de Stationsstraat in en neem de tweede straat rechts, Kasteellaan. Ga vervolgens na 100 meter links de parkeerplaats van Albert Heijn op en steek deze schuin over. Je gaat vervolgens meteen rechts, Damasthof, in. Loop over het bruggetje en ga dan linksaf, de Burgakker op. De hoofdingang bevindt zich na 200 meter aan de rechterkant.

Auto
De hoofdingang van het gebouw in Boxtel bevindt zich aan de Burgakker 17. Er zijn parkeerplaatsen bij de school aanwezig.