WERKEN BIJ SINTLUCAS

Bij SintLucas werken zo’n 3200 studenten en leerlingen dagelijks aan de vorming en ontwikkeling van hun vakmanschap. Hierbij kunnen ze rekenen op de begeleiding van zo'n 320 (gast)docenten, (gast)instructeurs en overige medewerkers. De kernwaarden die ze delen zijn: eigenzinnig, trots, professioneel, ondernemend en gedreven.

Vacatures
SintLucas publiceert alle vacante functies op deze pagina.

______________________________________________________________________

Onderwijs
Invoering van het competentiegericht onderwijs is voor SintLucas aanleiding geweest een ander curriculum, didactiek en pedagogiek te implementeren. Het nieuwe onderwijs vindt plaats in een praktijkgetrouwe leer-werk omgeving; de leervraag van de student staat hierbij centraal. Ervaring met competentiegericht leren én ervaring binnen het bedrijfsleven is voor onderwijsfuncties bij SintLucas een pré.

Gastdocenten en -instructeurs
De onderwijsprojecten bij SintLucas vragen regelmatig om specifieke kennis en vaardigheden. Hiervoor maakt SintLucas gebruik van de expertise van gastdocenten en –instructeurs uit het bedrijfsleven die voor korte of langere tijd worden ingehuurd. Ben je werkzaam in een van de vakgebieden waarvoor SintLucas opleidt en heeft u interesse om als ‘deskundige’ aan SintLucas verbonden te zijn, neem dan contact op met mevrouw Marieke van den Hurk of mevrouw Miriam Vernie.

Loopbaanontwikkeling
Een leven lang leren is één van de kernpunten van SintLucas. Dit geldt voor onze leerlingen en studenten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Met een individueel portfolio en Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) werkt iedere medewerker van SintLucas actief aan zijn eigen ontwikkeling.

Cao mbo
SintLucas valt onder de cao mbo 2014-2015. Voorheen was dit de cao bve, beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. Meer informatie over onze cao is te vinden via de onderstaande link: https://www.cnvo.nl/fileadmin/user_upload/PDF/Boekje_CAO_MBO_2014_2015.pdf

Open Sollicitatie
Is er geen vacature die aansluit bij jouw achtergrond, maar heb je wel interesse in een baan bij SintLucas, stuur dan – per e-mail - een open sollicitatie voorzien van motivatiebrief en curriculum vitae naar mevrouw Marieke van den Hurk voor SintLucas Boxtel en naar mevrouw Miriam Vernie voor SintLucas Eindhoven. Jouw gegevens komen in ons bestand en zullen we bij relevante vacatures meenemen in de sollicitatieprocedure.

Contact
Afdeling personeel & organisatie
Mevrouw Marieke van den Hurk, SintLucas Boxtel
Mevrouw Miriam Vernie, SintLucas Eindhoven
e. sollicitaties@sintlucas.nl