AANMELDEN

Aanmelden voor het schooljaar 2014-2015 kan nog voor een beperkt aantal opleidingen. Lees hieronder voor welke opleidingen:

VMBO

Aanmelden voor het vmbo van SintLucas is niet meer mogelijk.

MBO

Je kunt je nog digitaal aanmelden voor de volgende mbo-opleidingen van SintLucas:

  • Digital Publisher (niveau 3)
  • Mediaproductie - (printoperator en signmaker, niveau 2 en 3)

Voor de andere mbo-opleidingen is het niet meer mogelijk om aan te melden (de aanmeldtermijn liep van 1 oktober 2013 tot en met 30 maart 2014).

Aanmelden
Klik hier om de aanmelding te starten, je wordt hiervoor doorgeleid naar Magister. Houd voor de aanmelding je Burgerservicenummer en de gegevens van je vooropleiding bij de hand. Na het aanmelden ontvang je een bevestiging via het e-mailadres dat je in je aanmelding hebt opgegeven. SintLucas zal via dit e-mailadres met je communiceren, zorg er dus voor dat dit adres actueel blijft. Je kunt maar één keer aanmelden. Wil je achteraf nog iets wijzigen in je aanmelding of heb je vragen, neem dan contact met ons op via aanmelding@sintlucas.nl

Digitale doorstroomdossier (DDD)
Om je aanmelding compleet te maken, hebben wij ook nog je digitale doorstroomdossier nodig dat jij, je ouder(s)/verzorger(s) en je mentor/decaan invullen. 

Binnen regio Zuid-Oost Brabant:
Woon je in de regio Zuid-Oost Brabant, dan ontvang je van je mentor inloggegevens voor het Digitale Doorstroomdossier. 

Buiten de regio Zuid-Oost Brabant:
Woon je buiten de regio Zuid-Oost Brabant, ga dan naar de website www.digitaaldoorstroomdossier.nl. Vul onder 'Ik heb nog geen wachtwoord' je e-mailadres en een zelf bedacht wachtwoord in. Vul vervolgens in het volgende scherm de activatiecode R76N9HEV en je Burgerservicenummer in. Als je bent ingelogd kun je een nieuw dossier aanmaken.

Toelating
Klik hier voor meer informatie over de toelating.