Aanmelden MBO

Op deze pagina vind je informatie over de aanmelding en toelating mbo bij SintLucas.
Op deze pagina vind je informatie over aanmelding en de toelating mbo bij SintLucas.

Aanmelding

Aanmelden voor een mbo-opleiding bij SintLucas voor studiejaar 2017-2018 kan tot en met 15 april 2017. Deze datum is afhankelijk van het aantal aanmeldingen, houd voor de exacte sluitingsdatum deze website in de gaten. Je wordt niet automatisch na aanmelding aangenomen, maar doet hiervoor een toelating. Daarnaast vul je ook een digitaal doorstroomdossier in. Meer informatie over toelating en doorstroomdossier kun je hieronder vinden.

Magister

Voor de aanmelding maak je gebruik van het programma Magister. Houd je Burgerservicenummer en de gegevens van je vooropleiding bij de hand. Na het aanmelden ontvang je een bevestiging via het e-mailadres dat je in het digitale formulier hebt opgegeven. SintLucas zal via dit e-mailadres met je communiceren, zorg er dus voor dat dit adres actueel blijft.

LET OP
De Magister aanmeldmodule werkt met het softwareprogramma Silverlight. Inloggen is alleen mogelijk als je de internetbrowsers Internet Explorer of Firefox gebruikt. Silverlight wordt helaas niet meer ondersteund door de browsers Microsoft Edge of Google Chrome.

CONTACT
Je kunt maar één keer aanmelden. Wil je achteraf nog iets wijzigen in je aanmelding of heb je vragen, neem dan contact met ons op via aanmelding@sintlucas.nl 

Aanmelden

TOELATING

SintLucas krijgt meer aanmeldingen dan we studenten kunnen plaatsen. Als je bij SintLucas wilt studeren moet je daarom eerst toelating doen. Je wordt dus niet automatisch na je aanmelding geplaatst. De toelating bestaat uit een gesprek, portfolio en (thuis)opdracht. Download hieronder een document over de toelating.

Informatie Toelating MBO SintLucas 2017-2018

DOORSTROOMDOSSIER

Om je aanmelding compleet te maken, hebben wij ook nog je doorstroomdossier nodig dat jij, je ouder(s)/verzorger(s) en je mentor/decaan invullen. Wij werken hiervoor met een digitaal doorstroomdossier.

Zuid-Oost Brabant of regio Den Bosch/Oost-Brabant
Zit je op het voortgezet onderwijs in de regio Zuid-Oost Brabant of regio Den Bosch/Oost-Brabant, dan ontvang je van je mentor een inlogcode voor het Digitale Doorstroomdossier.

Andere regio
Zit je op het voortgezet onderwijs in een andere regio dan hierboven genoemd, ga dan naar deze website. Vul onder 'Ik heb nog geen wachtwoord' je e-mailadres en een zelf bedacht wachtwoord in. Vul vervolgens in het volgende scherm de activatiecode R76N9HEV en je Burgerservicenummer in. Als je bent ingelogd kun je een dossier aanmaken. Geef je mentor ook toegang tot het dossier om de gegevens aan te vullen en akkoord te geven.

ONDERSTEUNING

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ondersteuning tijdens je opleiding of over passend onderwijs. Klik dan op onderstaande link.

Lees meer