Aanmelden MBO

Op deze pagina vind je informatie over de aanmelding en toelating bij SintLucas.
Op deze pagina vind je informatie over de aanmelding en toelating bij SintLucas.

AANMELDING

Je kunt je via onderstaande button aanmelden bij SintLucas voor studiejaar 2016-2017. Dit kan tot en met 31 maart 2016. Voor de aanmelding maak je gebruik van het programma Magister. Houd je Burgerservicenummer en de gegevens van je vooropleiding bij de hand. Na het aanmelden ontvang je een bevestiging via het e-mailadres dat je in het digitale formulier hebt opgegeven. SintLucas zal via dit e-mailadres met je communiceren, zorg er dus voor dat dit adres actueel blijft.

Je wordt niet automatisch na aanmelding aangenomen, maar moet hiervoor toelating doen (zie onderstaande informatie).

CONTACT
Je kunt maar één keer aanmelden. Wil je achteraf nog iets wijzigen in je aanmelding of heb je vragen, neem dan contact met ons op via aanmelding@sintlucas.nl 

LET OP:
De Magister aanmeldmodule werkt met het softwareprogramma Silverlight. Inloggen is alleen mogelijk als je de internetbrowsers Internet Explorer of Firefox gebruikt. Silverlight wordt helaas niet meer ondersteund door de browsers Microsoft Edge of Google Chrome.

Aanmelden

DOORSTROOMDOSSIER

Als je je hebt aangemeld, dan hebben wij nog je doorstroomdossier nodig dat jij, je ouder(s)/verzorger(s) en je mentor/decaan invullen. Wij werken hiervoor met een digitaal doorstroomdossier.

Zuid-Oost Brabant of regio Den Bosch/Oost-Brabant
Zit je op het voortgezet onderwijs in de regio Zuid-Oost Brabant of regio Den Bosch/Oost-Brabant, dan ontvang je van je mentor een inlogcode voor het Digitale Doorstroomdossier.

Overige regio's
Zit je op het voortgezet onderwijs in een andere regio dan hierboven genoemd, ga dan naar de website www.digitaaldoorstroomdossier.nl en gebruik de activatiecode R76N9HEV om je dossier aan te maken. 

TOELATING

SintLucas krijgt meer aanmeldingen dan we studenten kunnen plaatsen. Als je bij SintLucas wilt studeren moet je daarom eerst toelating doen. Je wordt dus niet automatisch na je aanmelding geplaatst. In een toelatingsgesprek beoordelen we of een opleiding bij SintLucas geschikt is voor jou. Hiertoe kijken wij onder meer naar je talent, je motivatie en wie jij bent. Het gesprek vindt plaats bij SintLucas met twee docenten. Voor het gesprek maak je thuis een opdracht die je meeneemt of je voert een opdracht uit bij SintLucas, dit verschilt per opleiding. Daarnaast breng je werk mee (portfolio) dat je interesse en je talent in het vakgebied laat zien. De uitnodiging en informatie voor het toelatingsgesprek ontvang je ongeveer drie weken voordat het gesprek plaatsvindt. Binnen vier weken nadat het gesprek heeft plaatsgevonden, krijg je schriftelijk bericht of je wordt geplaatst of afgewezen.

Meer informatie over ondersteuning