Leerlingen ontvangen vmbo-t diploma

 
01 okt 2012
 

Negentien vmbo-leerlingen van SintLucas die afgelopen jaar examen deden, ontvingen afgelopen vrijdag een vmbo-diploma voor de theoretische leerweg. Deze leerlingen deden examen voor de gemengde leerweg excellent. Omdat hun prestaties zo goed waren, kregen ze alsnog een diploma voor het hoogste vmbo-niveau uitgereikt.

Schoolleider Willy Verleg: ‘Deze leerlingen hebben er hard voor gewerkt en verdienen deze erkenning. Wij zijn hartstikke trots dat ze dit bereikt hebben. En natuurlijk zijn onze leerlingen dat ook. We reiken nu voor het tweede jaar op rij aan eindexamenkandidaten een vmbo-diploma voor de theoretische leerweg uit. Ons doel is om dit ieder jaar te blijven doen. Dat is voor een groep leerlingen een mooie uitdaging.’ Verleg sprak iedere oud-leerling kort even toe. Op de foto zie je hem in gesprek met Gino van Dijk, die afgelopen jaar namens SintLucas deelnam aan de Skills wedstrijd voor de richting grafimedia. Samen met twee medeleerlingen was hij de beste in deze categorie.

De diploma-uitreiking heeft nu plaatsgevonden, omdat pas na het eindexamen een aanvraag ingediend kan worden voor diploma’s van een hoger niveau. Als school kun je niet zomaar een diploma uitreiken van een leerweg die je niet aanbiedt. De 19 leerlingen hebben in juli al wel hun vmbo-diploma voor de gemengde leerweg excellent ontvangen.

De volgende oud-leerlingen ontvingen het vmbo-t diploma:

Amy Aarnoudse

Richelle van den Boomen

Frankie van Dijk

Gino van Dijk

Maartje van der Heijden

Zep van der Heijden

Ramon Hoeks

Joeri Jansen

Sjeel Lathouwers

Ashley van Lierop

Bodine van de Looij

Amina van de Meulengraaf

Daan Peeters

Simone Smeekens

Michelle van der Steen

Bo de Veth

Nick Weber

Wessel van Wegen

Marvin Zwolsman